Home
Massage
Brazilian Wax
Ontharen wax/hars
Wimper extentions
Chakra Healing
Prijslijst
Lanaken Maastricht
Contact


Massages

Onze massages zijn NIET erotisch!

Relax massage 

Laat je niet wijsmaken dat een heerlijke massage een luxe is of iets waarmee je jezelf slechts één of twee keer per jaar mag verwennen. Een regelmatige massage is heel bevorderlijk voor je spieren. Een goede massage ontspant en verlengt de spieren, het bevordert de bloedsomloop, het is goed voor je immuunsysteem en tot slot, je voelt je daarna heerlijk relaxed.  

--------------------------------------------------------------------------------   

Hotstone Massage  

Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang Ziel, Lichaam en Geest zijn een. De behandeling gecombineerd met thermodynamische voordelen en de therapeutische kwaliteiten van etherische olie. De thermotherapie bestaat uit basaltstenen, die au bain-marie opgewarmd worden tot een temperatuur van 50-55 graden. Basalt is het beste materiaal voor deze massage, want de warmte wordt in de stenen heel lang vastgehouden. Deze warmte wordt daardoor op een natuurlijke manier aan het lichaam doorgegeven. Een weldaad voor koukleumen.   De stenen zijn afkomstig uit Amerika en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen, daardoor hebben ze hun ronde en gladde vormen gekregen. Volgens de Indianen zijn ze gevormd door de vier elementen aarde,wind,lucht,vuur. Zij halen ze uit de rivierbeddingen en zegenen ze zelf nog eens in met de 4 windrichtingen noord,oost,zuid,west. De stenen bevatten naruurlijke krachten, doordat de paramagnetisch zijn, dat betekend dat de stenen aangetrokken worden door een magnetisch veld. Paramagnetisme verhoogt de vitaliteit en is de verspreider van subtiele energieen. De warmte dringt diep door in de spier en verlicht spanningen, terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. Toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn, en geeft de therapeut de kans om dieper en effectiever te werken.   Hotstone massage zorgt voor een diepe onstpanning en ontgifting, het stimuleert de orgaanfuncties en activeert het herstellingsvermogen van het eigen lichaam. Het helpt ook bij het harmoniseren van de chacra's, en ondersteund alle niveaus van healing doordat het de emotionele , mentrale en fysieke energieen harmoniseerd.   Bij een aantal lichamelijke klachten zoals pijn in rug en schouders, of algehele moeheid en zwakte, bv burn-out is Hotstone massage een aanrader. Maar zeer zeker ook voor mensen die gewoon een lekker willen relaxen

 

  --------------------------------------------------------------------------------  

Heavenly Touch Massage  

De naam zegt het al:een "hemelse" massage. Een combinatie van specifieke technieken uit diverse massages zoals ayurveda,indische massage,chinese massage,hotstone en andere traditionele massagevormen.   Door helende, ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Klachten die veel voorkomen zijn: nek,schouder, rugpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie, niet lekker in je vel zitten. Deze klachten kunnen vaak signalen zijn van overbelasting van je geest of lichaam. Veel van deze spanningen worden veroorzaakt doordat we gevoelens onderdrukken of er niet bij stilstaan.   Holistische massage behandelt de mens als geheel.De langzame massagegrepen zullen ritmisch in elkaar overvloeien. De massage stimuleert niet alleen de bloedsomloop en spieren en kalmeert het zenuwstelsel, maar werkt ook in op de chakra's, de energiecentra in het lichaam. Ze verlicht op mentaal niveau angst en stress. Het doel is diepe relaxatie. Het lichaam wordt overvloedig met warme olie overgoten en met zachte handen in de huid gemasseerd.   Bij de Heavenly Touch massage wordt er ook met hotstones gemasseerd en op de chakra's gelegd.De stenen worden eerst verwarmd in een heather.Daarna worden ze op diverse plaatsen op het lichaam gelegd. De warmte dringt diep door in het lichaam. Vervolgens wordt het lichaam gemasseerd met de stenen.Hotstones zorgen voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Het helpt ook bij het harmoniseren van de chakras en ondersteunt alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.   Heavenly Touch 's Shirodhara Even weg van de wereld...warme kruidenolie die in een fijne straal over het derde oog stroomt. Een zalig gevoel en diepe relaxatie! We ronden deze "hemelse" massage af met een heerlijke hoofdmassage. Heavenly Touch Massage is een volledige lichaamsmassage,waarbij zeer uitgebreid gemasseerd wordt.Om deze massage goed te kunnen geven kun je het beste 2 uur voor uittrekken! Doordat er olie in de haren terecht komt kunt u het beste niet van te voren naar de kapper gaan. Deze massage gebeurt met veel warme olie die rechtstreeks op de huid gegoten wordt.  

 

--------------------------------------------------------------------------------  

Celestial Massage

Celestial wat in vele talen "hemels" betekent is een nieuw ontwikkelde massagevorm. Geinspireerd uit Ayurveda, Hotstone en andere traditionele massagevormen, maakt van deze massagevorm de meest complete wellnesstherapie Celestialmassage is holistisch van opvatting en ziet de mens als deel van het universum, opgebouwd uit dezelfde elementen als de natuur, namelijk: vuur, aarde, lucht, water, ether. Daarnaast heeft deze massage een spirituele, holistische en energieke inslag. Het lichaam wordt overvloedig met warme kruidenolie overgoten en door kneden en effleurage in het zachte weefsel van het lichaam gebracht   Massage van het derde oog   Vooreerst wordt er rijkelijk kruidenolie op het hoofd en lichaam van de klant ingemasseerd en na deze massage laat men een dunne stroom van warme olie op het derde oog sijpelen. Deze therapie is een behandeling die vooral door mensen in een spirituele groei erg naar waarde wordt geschat. Door de warme stroom kruidenolie en een door ons toegevoegd chakramiddel voor het derde oog wordt de 6de chakra geopend, wat leidt tot betere inzichten, betere intuitie, en een hogere spirituele verbondenheid.   Praktisch   Je kan best voor de massage niet naar de kapper gaan, daar olie in het haar terecht komt. Deze massage gebeurt met een enorme hoeveelheid olie rechtstreeks op de huid, met respect voor ieders grenzen. (U dient uw slip aan te houden)

 

--------------------------------------------------------------------------------  

Evenementen Massage

Evenementen-massage is gespecialiseerd in het verzorgen van massages op diverse evenementen De behandelingen die wij u kunnen bieden bij evenementen door heel Nederland en Belgie zijn onder andere:   Bedrijfsfeest Massage Stoelmassage Seminair Massage Business massage Lounge Massage Hotel massage Party Massage Horeca Massage Sun Massage Strand Massage Beurzen enz enz Relax Massage
Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com