Home
Wimper extentions
Chakra Healing
Lanaken Maastricht
Contact


Chakra Healing

 

Chakra Healing. 

Een chakra healing is er op gericht op blokkades en ongemakken op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau te verlichten en te helen.  

Ik krijg van de engelen door welke stappen er tijdens de chakra healing uitgevoerd mogen worden. Tijdens de uitvoering hiervan zal ik je aanraken of zal ik met mijn handen langs je heen gaan. Het best is om ontspannen te liggen.Tijdens  de healing word je afgedekt met een lekkere warme deken. Indien er tijdens de engelen healing informatie doorkomt, geef ik dit aan jou door. Een chakra healing gebeurt altijd onder begeleiding van de engelen en Aartsengelen. Ik ben een doorgeefluik en iedere healing is anders.

Dat kan bestaan uit oa:  Het verwijderen van negatieve energieën uit lichaam en aura,het doorsnijden van etherische koorden, die je emoties negatief beïnvloeden, het in balans brengen van je chakra's en het reinigen van je aura. Negatieve energie wordt wegehaald door een speciaal kristal. Na de healing krijg je nog een engelen boodschap mee naar huis . 

Waarom en voor wie?

Herken je een van deze onderstaande punten ,dan kan je veel baat bij een engelen healing hebben: Vermoeidheid, allerlei lichamelijke pijntjes, ziektes, angsten, verdriet,fobieën, jezelf niet lekker in je vel voelen, geen vertrouwen hebben, geen actie kunnen nemen, verslaving op welk gebied dan ook, steeds terugkerende patronen in je leven waar je zelf niet uit komt, het feit dat alles in je leven tegen gaat, geen keuzes kunnen maken, enz.  

Een chakra healing duurt ongeveer 35 min en kost 20€

Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com