Home
Wimper extentions


Wimper extentions one by one

One by one wimperextentions Van het merk NEICHA  

NEICHA is het nieuwste op het gebied van wimperextensions. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Wil je een prachtige oogopslag kies dan voor natuurlijke wimperverlenging.  

Er wordt haartje voor haartje een extension op je eigen wimper geplakt. Het zijn luxueuze, ultra zachte, ultra lichte en super glanzende zijde wimpers. Deze wimperextensions zijn het nieuwste design. Je kan kiezen uit verschillende lengten en diktes van de extension. 

Wimperextensions blijven 4 tot 6 weken zitten, afhankelijk van jouw eigen wimper levensduur. Wil je jouw wimpers mooi en vol houden dan kan je het beste de wimpers laten bij vullen tussen de drie en vier weken.  

NEICHA makes your eyes sweet and gorgeous like roses in full bloom  

Nieuwe set €45,-

Opvullen binnen 2 weken €20,-

Opvullen binnen 3 weken €25,-

Opvullen binnen 4 weken €30,-

Verwijderen van wimperextensions €15,-

Na langer dan 4 weken wordt een nieuwe set berekend.  

Nazorg informatie   - Vermijd de eerste 24 uur contact met water en stoom om de lijm geheel uit te laten harden.   - Wrijf tijdens het reinigen van het gelaat niet overmatig door de wimpers.   - Vermijd beautyproducten op oliebasis. Deze tasten de lijm aan waardoor de hechting niet gegarandeerd kan worden.   - Gebruik geen krultang of wimperpermanent op de extensions.   Afspraak via pb of whatsapp
Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com